PCI Nanofug Premium

Intelligente egenskaber giver badeværelser længere levetid

Om det er en entreprenør, der står med en større renovering af flere badeværelser, eller om du som privat person har planer om renovering, så er badeværelsets holdbarhed vigtig. Man ønsker badeværelser, hvis materialer både har en lang holdbarhed, være nemt at rengøre og samtidig holde sig pænt i mange år fremover.

Gennem langtidsholdbare produkter og systemer til vådrum, holdes badeværelset frisk og har en længere levetid. Dette giver bonus for både entreprenøren, privatpersonen og miljøet.

PCI Nanofug Premium giver førsteklasses fugmasse

Sidste år lancerede PCI Nanofug Premium en fleksibel fugemasse til granitkeramik og stentøj. PCI Nanofug Premium findes i 18 forskellige farver og har en glat, funktionel yderside, som kræver mindre rengøring takket været sin smudsafvisende easy-to-clean-effekt. Dette medfører en lang række fordele.

”De vandafvisende egenskaber i fugemassen sammen med fugens glatte ydre gør, at fugerne er meget nemmere at holde rene. Fugemassens sammensætning gør den desuden stærk, så den kan modstå rengøringsmidler – der ellers ofte kan ødelægge de traditionelle cementbaseret fugemasse."
forklarer Frank Blinkenberg, Salgschef PCI Danmark.

Læs mere om Nanofug Premium