PCI gør hjemmesiden klar til fremtiden
Kunder nyder godt af yderligere udvikling: PCI-webstedet endnu hurtigere, klarere, med endnu større brugervenlighed og udvidede funktioner
Med sin nye hjemmeside præsenterer PCI Augsburg GmbH det næste skridt mod den digitale fremtid. Det nye PCI-websted gør det nemmere for besøgende at finde alle de værktøjer og informationer, de har brug for, med minimal indsats og blot et par klik. Virksomheden implementerede en hurtigere og lettere søgefunktion og en mere bekvem navigation. En række nye, nyttige funktioner omfatter produktanbefalinger, en udvidet bogmærkeliste og meget mere.

Fokus i hjemmesideopdateringen er at gøre det nemmere for brugeren at søge efter det rigtige produkt, produktsystem og al anden information. Dette inkluderer for eksempel en nemmere og endnu hurtigere søgefunktion. Ved kun at indtaste to eller tre bogstaver får brugeren resultatet. Indlæsningshastigheden på siderne er også steget markant. 

Det nyoprettede område "Bygningsprofessionelle bruger også" indeholder anbefalinger til andre egnede produkter eller produktsystemer. Denne oversigt gør det muligt for kunderne - efter behov - nemt at kombinere eller færdiggøre de produkter, de allerede har valgt. 

De detaljerede produktsider er blevet fuldstændig revideret. Kunder og interesserede besøgende kan opsummere dokumenter i en bogmærkeliste til download. Denne nye funktion dækker nu også de detaljerede bæredygtighedsdatablade for hvert produkt. Relevante videoer er også tilgængelige for udvalgte produkter. 

PCI har videreudviklet den populære forbrugsberegner til den nye hjemmeside. Virksomheden var en af de første på markedet for byggekemikalier til at bruge dette værktøj. Den er nu placeret mere fremtrædende på startsiden og på de detaljerede produktsider ved siden af forhandlersøgningen. 

"Vores hjemmeside er den vigtigste kanal til at give kunder og interesserede besøgende al relevant information hurtigt og med et overblik," siger Stephan Tschernek, Head of Marketing PCI Group. "Derfor arbejder vi konstant på at optimere vores hjemmeside for at tilbyde dig mere brugervenlighed, højere hastighed og nemmere navigation. Du finder egnede løsninger og systemer endnu hurtigere og nemmere med den nye PCI hjemmeside. Tag et kig og prøv det!"