PCI-gruppen

PCI- og THOMSIT-mærkerne tilhører PCI Group. PCI tilbyder løsninger til lægning af fliser og naturstensbelægninger samt til byggeteknik. THOMSIT er det dynamiske mærke for gulvteknologi.
Om os
320 MILLIONER
OPNÅET NETTOOMSÆTNING I 2023
1150
MEDARBEJDERE
300
PRODUKTER
440.000 TONS
BYGGEKEMISKE PRODUKTER SÆLGES ÅRLIGT PÅ PCI-KERNEMARKEDERNE

OM OS

PCI er en førende leverandør af byggekemiske produkter. Grundlagt i 1950, fortsætter vi succeshistorien den dag i dag - som en pioner i branchen og en pålidelig partner for handel og håndværk.

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed har været en integreret del af virksomhedskulturen hos PCI i årevis. Fra produktudvikling over produktion til emballage sørger vi for, at vi bruger miljøvenlige råvarer eller genbrugsmaterialer.
Førende i årtier

Førende i årtier

Grundlæggerne af Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH fik deres markedsgennembrud i 1951 med den legendariske PCI Emulsion. Sensationelle nye udviklinger såsom PCI FT klæbende mørtel og den første opløsningsmiddelfri primer baseret på syntetisk harpiks gjorde virksomheden til en pioner i branchen i de følgende årtier. I 1981 kom PCI Flexmörtel, den første fleksible fliseklæber til indendørs og udendørs brug, på markedet og sikrede PCI markedslederskab inden for fliselægning.


Investeringer i fremtiden
Med løbende investeringer sikrer vi vores lokationer og vores medarbejderes job. Fokus er på state-of-the-art produktions- og logistikfaciliteter. Vores produkter er altid tilgængelige og når kunden på kortest mulig tid. I Danmark sender vi ordrer hver dag kl. 10.00 fra lageret og leverer dagen efter.

Sikre produkter, professionel service
Vores udgangspunkt i produktudvikling og fremstilling er den bedste kvalitet med hensyn til alle produktegenskaber: enkel forarbejdning, sikker brug, økologisk uskadelige ingredienser. Med intelligente produktsystemer tilbyder vi et overskueligt, optimalt koordineret komplet sortiment. Som leverandør af helhedsløsninger er servicekonceptet også topprioritet. Vi støtter specialforhandlere og entreprenører med med personlig rådgivning, træning og mange andre analoge former for assistance samt en vifte af digitale værktøjer.

I takt med tiden
Sammen med mere end 1.150 ansatte fortsætter vi PCI succeshistorien som en del af MBCC Group, en af ​​verdens førende producenter af byggekemikalier. Vores kunder og samarbejdspartnere er i fokus for vores tanker og handlinger. Gennem det tætte og tillidsfulde samarbejde kender vi de daglige krav i detailhandlen og på byggepladsen og udvikler de rigtige løsninger - i dag til morgendagens trends.