PCI'S 70 ÅR LANGE SUCCESHISTORIE
I 2020 fejrer PCI Augsburg GmbH sit 70-års virksomhedsjubilæum. I 1950 PCI blev oprindeligt grundlagt som et tomands­firma under navnet "Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH" og har siden udviklet sig til en af de førende producenter af byggekemiske produkter i Tyskland med over 1.200 medarbejdere og en omsætning på mere 300 millioner euro. 

Allerede i 1951 fik grundlæggerne Karl Strehle, ingeniør i Augsburg, og Hans W. Schulz, købmand i Frankfurt, deres gennembrud på markedet med "beton-emulsionen", et nyudviklet produkt til forbedring af cementbaseret mørtels vedhæftningsevne. Mørteladditivet var et efterspurgt byggemateriale i genopbygningsårene efter krigen og udgjorde helt frem til 1954 ca. 75 procent af virksomhedens samlede omsætning.
Pioner på markedet

Innovative produkter som PCI FT klæbemørtel, den første cementbundne fliseklæber til flisemontering i tyndt klæbelag, som blev lanceret i 1959, gjorde i de efterfølgende årtier virksomheden til en pioner i branchen. Førerpositionen på det tyske marked for produkter til flisemontering sikrede PCI sig i 1981 med introduktionen af den første specialfliseklæber i pulverform. I dag er PCI Flexmörtel® blevet fællesbetegnelsen for en hel produktgruppe.

Sammen skaber vi drømme for livet

Den nyeste innovation er den første fugemørtel i branchen, der kan leveres i hundredvis af farvetoner, som kan tilpasses individuelt til enhver flise. PCI Durapox® Premium Multicolor kompletteres af den digitale farvelæser PCI Colorcatch Nano til professionel farverådgivning. Durapox® Premium Multicolor er af den internationalt anerkendte PLUS X AWARD blevet kåret som "Årets bedste produkt 2019".

Service det er rigtigt

Og også den digitale fremtid er PCI godt rustet til. I starten af april i år blev PCI af Focus Money kåret som en Tysklands "Digital-Champions" blandt de største virksomheder. Kåringen bekræfter den førende rolle, som PCI Gruppe indtager inden for den byggekemiske branche, også med hensyn til digitaliseringen.