Fuger helt efter din smag

Multicolor   Farverådgivning   Produkter   Service   Referencer

INDIVIDUELT DESIGN AF BOLIGER

Individualitet er en trend inden for alle områder af vores liv. Der efterspørges mangfoldighed i stedet for standardløsninger. Også når det gælder detaljerne i vores boliger.

En afgørende detalje er fugerne. Deres farve har en enorm indflydelse på udtrykket af flisebelægningen og dermed hele rummets udtryk.

Med fugeløsningerne fra PCI kan du finde den rigtige fugefarve til ethvert rum – i samme farvenuance som den valgte flise, som kontrast til denne eller tilpasset efter andre farver i rummet. Helt efter din smag.

Du kan få maksimal designfrihed med f.eks. PCI Durapox Premium Multicolor. Denne fuge fås i hundredvis af farver – en passende fuge til enhver flise, det ønskede design til ethvert rum. Dette fugefarvespektrum er unikt på markedet – og det samme gælder den digitale farvelæser PCI Colorcatch Nano, der giver mulighed for hurtig og enkel visualisering af en passende fugefarve.

FUGEFARVER BESTEMMER RUMMETS UDTRYK

Fugefarver, der er afstemt efter flisebelægningen, får rummet til at fremstå roligt og homogent.

Let afvigende farvenuancer mellem fuge og flise tilfører overfladen struktur og liv. Stærkt kontrasterende fugefarver giver en markant fremhævelse eller opblødning af flisefarvens karakter.

Oplev effekten af forskellige fugefarver på flisebelægninger: Klik på eksemplerne og lad dig inspirere. Samme belægning – men en helt anderledes virkning med en anden fugefarve.

FUGER – ET SPØRGSMÅL OM SMAG

Vi sammenligner fuger med krydderier. Hvorfor? Professionelle kokke skaber harmoni og overraskende smagssammensætninger på tallerkenen ved dygtigt at kombinere ingredienser og opnå de finere nuancer med krydderier. Ligesom krydderierne definerer en ret, indvirker fugefarven på gulvets og rummets udtryk.

Få mest muligt ud af det – og find den rigtige farvenuance med PCI Durapox Premium Multicolor. Helt efter din smag. Prøv det!