Store keramiske fliser skaber et enestående miljø, men hvad skal man være opmærksom på men hensyn til lægning af storformat fliser og plader?

Læs mere om de store krav moderne belægninger stiller til fliselæggeren og fliseprodukterne.

Til Sagen Nr. 21

Vi lægger aktuelle film på PCI Danmarks YouTube side. Her kan du blandt andet se instruktionsvideoer om hvordan forskellige PCI produkter løser opgaver på den bedste måde.

Kontakt os venligst med forslag og ideer til film, som du gerne vil se.

 

På Byggeri 16, introduceret PCI den næste generation af fliselimsprodukter. Her kan du læse lidt mere om disse produkter.

Nu bliver det svære nemmere!

Smidigere, hurtigere og mere sikkert – det regner vi med, at projekterne bliver, nu når vi lancerer næste generation af PCIs flisemonteringsprodukter: PCI Seccoral 2K Rapid, PCI Flexmørtel S2 og PCI Nanofug Premium. Dette sortiment er en videreudvikling af nogle af vores mest solgte produkter. 

Hver for sig er imponerer de tre produkter, og de kan kombineres til et velfungerende system til specifikke projekter som f.eks. altaner og terrasser. I løbet af foråret sætter vi en kampagne i gang, som vil give dig svar på, hvordan produkterne lever op til de stadigt stigende krav fra et i forvejen krævende marked. 

Læs mere om hvert af produkterne under Produkter/Produktinformation. Du kan også kontakte din nærmeste PCI-forhandler for at få flere oplysninger og få muligheden for at afprøve produkterne og dermed lære produkterne bedre at kende. 

Læs mere i brochuren Den næste generation af fliseprodukter fra PCI 

Download teknisk information: 

PCI Flexmörtel S2 

PCI Nanofug Premium 

PCI Seccoral 2K Rapid 

Smukke fuger uden ukrudt

PCI Pavifix 1K Extra er et unikt fugemateriale, der danner en hård fuge der er modstandsdygtig overfor både ukrudt, myrer, frost, vind og regn. Den hårde fuge tillader samtidig at regnvand kan trænge igennem og ned i underlaget!

Fugematerialet PCI Pavifix 1K Extra er egnet til naturstensbelægninger i private haver, store parkanlæg, indkørsler, markedspladser, havestier og på terrasser.

Læs mere om PCI Pavifix 1K Extra

Læs om alle PCI produkter til have- og og landskabsdesign i brochuren Professionelle løsninger til have- og anlægsgartnere

Med PCI systemløsninger til have-/landskabsanlæg kan man uden problemer lægge og fuge bro- og natursten på udendørs områder - på altan og terrasse, drænende eller vandtætte. Vælg den rigtige løsning alt efter hvilken belastning belægningen skal udsættes for.

PCI Pavifix 1K Extra
Fugemørtel til natur- og betonbrosten
Læs mere

PCI Pavifix V
Til overfladebeskyttelse ved fugning af naturstensbelægninger Læs mere

PCI Pavifix CEM
Vandtæt cementfugemørtel
Læs mere

Farvekassen er et super værktøj når mørtel og silicobefarver skal besluttes. Mørtelfugerne kan nemt tages ud af kassen og holdes op mod fliserne.

Der er nu 26 farver med nye farver som okker, beige-brun, lysebrun og rødbrun således at PCI gør det nemmere, at give mulighed for at bruge harmoniske og kontrasterende farver

Kombinationen af fliser og fugemørtel eller siliconeforsegling er en afgørende faktor for kvalitet og æstetik, så fliserne i huset, badeværelset og terassen fremstår optimalt.

Kassen kan bestilles hos PCI’s kundeservice på tel nr. 73 66 30 70

PCI deltager for første gang på byggerimessen med en stand hvor vi viser den nye generation af fliselimsprodukter.

Flexmørtel S2 der er mere fleksibel og stærkere end nogen anden fliselim vil være i centrum på standen. Limen giver størst mulig sikkerhed når du sætter fliser op og limer på ny beton og cementbaserede afretningslag.

På standen vil man også kunne se PCI’s kompetencer inden for beton reparation og vandtætning. Der vil være modeller hvor du kan se de logiske løsninger og hvor det overskueligt fremgår hvilke produkter der skal bruges til løsningerne - produkterne til løsningerne er sat i system.

Som murermester kan du selvfølgelig få en god snak med PCI sælgere og tekniske rådgivere. Der er også mulighed for at få prøver af Flexmørtel S2 så du kan afprøve limen i den virkelige verden.

Du vil kunne få udleveret PCI’s tekniske håndbøger, som er populære opslagsværker, når der skal findes løsninger på opgaverne. Vi vil også vise PCI app-en med datablade og beregningsprogrammer – et rigtigt godt værktøj på byggepladsen.

 

Kontakt os for billetter til Byggeri 2016. Vi glæder os til at møde dig i Fredericia.

 

Vi ses!

Gulvet i stueetagen i DSB’s nye trafikcenter er belagt med håndlavede trekantede tegl som udgør et helt kunstværk. Lim og fuger er leveret af PCI.

Fra bygningen styres al DSB’s trafik i Østdanmark og Vejdirektoratet overvåger al biltrafik i samme område.

Trafiktårnet er det officielle navn på den 7 etagers høje bygning som er vokset op mellem baneterrænet ved Københavns Hovedbanegård og Fisketårnet. Tårnet bliver i folkemunde kaldt Saurons Øje, men Trafiktårnet vil kun det gode, nemlig at hjælpe trafikanterne med at bevæge sig forhindtingsfrit rundt på veje , jernbane og cykelstier.

Til limning af teglene er der anvendt FT Extra og til fugerne Nanofug Premium. Den valgte fuge sikrer stor modstandsdygtighed overfor snavs og klarer de skrappe rengøringsmidler, der risikerer at blive brugt i køkkenområdet, der selvfølgelig også har samme belægning.

For flere informationer kontakt PCI kundeservice på 73 66 30 70

Læs mere om PCI FT Extra og PCI Nanofug Premium

Intelligente egenskaber giver badeværelser længere levetid

Om det er en entreprenør, der står med en større renovering af flere badeværelser, eller om du som privat person har planer om renovering, så er badeværelsets holdbarhed vigtig. Man ønsker badeværelser, hvis materialer både har en lang holdbarhed, være nemt at rengøre og samtidig holde sig pænt i mange år fremover.

Gennem langtidsholdbare produkter og systemer til vådrum, holdes badeværelset frisk og har en længere levetid. Dette giver bonus for både entreprenøren, privatpersonen og miljøet.

PCI Nanofug Premium giver førsteklasses fugmasse

Sidste år lancerede PCI Nanofug Premium en fleksibel fugemasse til granitkeramik og stentøj. PCI Nanofug Premium findes i 18 forskellige farver og har en glat, funktionel yderside, som kræver mindre rengøring takket været sin smudsafvisende easy-to-clean-effekt. Dette medfører en lang række fordele.

”De vandafvisende egenskaber i fugemassen sammen med fugens glatte ydre gør, at fugerne er meget nemmere at holde rene. Fugemassens sammensætning gør den desuden stærk, så den kan modstå rengøringsmidler – der ellers ofte kan ødelægge de traditionelle cementbaseret fugemasse."
forklarer Frank Blinkenberg, Salgschef PCI Danmark.

Læs mere om Nanofug Premium

Brochuren beskriver løsninger og giver inspiration til hvordan rigtig mange opgaver indenfor udendørs belægninger kan løses. 

Denne brochure henvender sig især til  landskabsarkitekter, brolæggere, have- og anlægsgartnere.

I brochuren beskrives produkter og løsninger af følgende opgaver:

 

 • Fastholdelse og stabilisering af grusbelægninger
 • Specialløsninger til lægning
 • Fugning af brosten (permable og ikke permable fuger)
 • Lægning og fugning af natursten
 • Reparation af trafikbelastede arealer
 • Fremstilling af slidlag
 • Reparation af betonflader
 • Montage af afløbsriste og brøndkarme
 • Fastgørelse og forankring af konstruktioner

Brochuren kan downloades her, men vi kan også sende brochuren til dig.

Når frosten sætter ind har PCI reparationsmørtlerne de kan anvendes under frostgrader til reparation af trafikbelastede arealer og industrigulve:

PCI Repafast Tixo

 • 1-komponent, hurtigafbindende reparationsmørtel til vandrette og skrå flader f.eks ramper.
 • Til reparationsarbejder under tidspres.
 • Til montage/sætning af brøndringe.
 • Kan forarbejdes ved lave temperaturer (ned til - 10 °C).

Læs mere om PCI Repafast Tixo

PCI repafast Fluid

 • 1-komponent, hurtigafbindende, flydende reparationsmørtel.
 • Til reparationsarbejder under tidspres.
 • Kan forarbejdes ved lave temperaturer (ned til - 10 °C).

Læs mere om PCI Repafast Fluid

PCI Repafast APS 40

 • 3-komponent, hurtighærdende reparationsmørtel.
 • Til hurtig reparation af gulve og vejbelægninger.
 • Til industrigulve, kølehuse, levnedsmiddelindustrien,parkeringshuse o.s.v.
 • Kan forarbejdes ved lave temperaturer (helt ned til -25°C)

Læs mere om PCI Repafast APS 40

PCI’s tekniske håndbog 2015/16 kan nu bestilles hos PCI. Bogen indeholder tekniske datablade på sortimentet, der dækker over fliseprodukter, betonreparation, vandtætning og specialprodukter. Bogen er et handy opslagsværk i A5 format som nemt kan ligge i bilen eller på kontoret.

Vi har en god nyhed til dig som vil arbejde hurtigere og mere effektivt. Download vores app til din mobiltelefon – på den måde får du et fleksibelt og smidigt værktøj som forenkler arbejdet. Appen, som er til alle androidversioner fra 2.2 og til iOS fra 5.x, er selvfølgelig gratis og kan downloades fra App Store eller Google Play.

Med hjælp af appen kan du:

Søge information
Du får hurtig adgang til information om  vores produkter, sikkerhedsanvisninger, nærmeste forhandler, produktnyheder, kurser og andre praktiske oplysninger.

Beregne materialeforbrug
Med vores kalkulator kan du hurtigt beregne dit materialeforbrug til dit projekt.

 

Lave indkøbslister

Brug materiale-/indkøbslisten og bagefter bestiller du let og enkelt dine varer udfra denne.

Film og indspil
Med kamerafunktionen kan du filme eller fotografere dine projekter. Du kan endda lave lydoptagelser og indtale, hvad du behøver at købe eller gøre.

Scan
Vores scanner aflæser både QR-koder og EAN-koder, hvorved du direkte kommer til den relevante information.

Kontakt teknisk support
Overfører du de vigtigste oplysninger fra dit igangværende eller kommende projekt, så kontakter vi dig.

Se instruktionsvideo
Her får du gode råd og tips om hvordan du bedst bruger vores produkter.

Lagre offline
Du kan lagre oplysninger såsom produktblad og sikkerhedsinformation offline, hvis du ønsker det.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores nye app.

Download Appen gratis online

 

 

Renovering af gulve og kritiske underlag er et af de områder, der lige nu fylder meget i byggeriet. Samtidig er det et område, der byder på store udfordringer, fordi tid i dag er en helt afgørende faktor for den samlede økonomi i ethvert byggeprojekt. En ny systemløsning fra verdens største kemiske virksomhed BASF har derfor tiltrukket sig stor opmærksomhed, fordi den sparer både tid og penge ved renoveringsprojekter og samtidig giver det renoverede underlag en række attraktive egenskaber. 

Hidtil har det været en både tidskrævende og besværlig opgave at renovere beskadiget slidlag i betongulve og andre kritiske underlag. Ofte har løsningen været at lægge et ’svømmende’ underlag af spånplader oven på det beskadigede gulv, og så lægge en ny belægning i form af eksempelvis vinyl eller linoleum oven på dette underlag. Den løsning indebærer imidlertid flere ulemper. For det første giver den en samlet indbygningshøjde, der i mange tilfælde er uhensigtsmæssig, og for det andet vil samlingerne mellem spånpladerne typisk blive synlige i den nye gulvbelægning. 

I andre tilfælde kan den byggeansvarlige ved fjernelse af den gamle gulvbelægning konstatere, at underlaget er så beskadiget, at det er nødvendigt at brække det op og etablere et nyt. En proces, der er både dyr og tidskrævende, om som næsten altid vil få hele projektet til at skride, fordi skadernes omfang ofte først konstateres umiddelbart før den nye belægning efter planen skulle have været lagt.

Blandt bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører og andre projekteringsansvarlige har der derfor længe været et ønske om en bedre, hurtigere og mere fleksibel løsning. Et ønske, der nu er blevet opfyldt med lanceringen af et komplet PCI afretningssystem fra BASF Construction Chemicals.

Grundlaget for fremragende boligkomfort

Fugt, problematiske underlag, skiftende temperaturer – alt sammen ting, som flisebelægninger og gulve erfaringsmæssigt ikke tåler særlig godt. Derfor er en pålidelig forsegling til at beskytte dem mod stressrevner og gennemtrængende fugt uundværlig. PCI Pecilastic U, den nye trykbestandige, vandtætnende og isolerende membran, forbedrer mulighederne for at garantere et langtidsholdbart flisegulv og en boligkomfort i topklasse. Samtidig bliver lægningen endda billigere. 

PCI Pecilastic U – Stress-reducerende og lydabsorberende 

Vandtætning og isolering med kun ét materiale i en enkelt arbejdsgang – det er nøjagtigt, hvad man opnår med PCI Pecilastic U – Bogstavet U står for universel anvendelighed. Det nye medlem af Pecilastic-produktserien forenkler arbejdet og sætter betydelig mere fart i byggeriet. PCI Pecilastic U er egnet til såvel indendørs som udendørs brug. Den udligner stress, der skyldes både temperatursvingninger og revner i underlaget. Samtidig beskytter den fugtsensitive underlag mod vand – lige fra den private balkon til det industrielle kantinekøkken. Den trykbestandige vandtætnende og isolerende membran reducerer ikke blot stress effektivt under keramik-, mosaik- og naturstensbelægninger, men den giver også en behagelig rumakustik.