PCI Periplan Flow

PCI Zemtec Outdoor

PCI-kernesortiment byggeteknik

Mindre er mere – det er hvad PCI-kernesortiment byggeteknik står for med sit overskuelige antal produkter, der tilbyder maksimale fordele. Til alle daglige udfordringer på byggepladsen – uanset om det er bygningstætning, betonrenovering eller gulvrenovering.

Læs mere i brochuren

PCI-kernesortiment til natursten

Overskueligt, men alligevel komplet – PCI-kernesortiment til natursten er reduceret til det væsentlige og tilbyder alt, hvad du behøver. Det dækker de fleste af dine daglige udfordringer i forbindelse med lægning af natursten. Uden at du skal give afkald på produktsikkerhed, gode arbejdsegenskaber eller æstetik.

Læs mere i brochuren

PCI-kernesortiment til fliser

PCI-kernesortiment til fliser er reduceret til det væsentlige og tilbyder alt, hvad du behøver. Det dækker de fleste af dine daglige udfordringer i forbindelse med fliselægning. Uden at du skal give afkald på produktsikkerhed, gode arbejdsegenskaber eller æstetik.

Læs mere i brochuren

Legende let fugning og nem rengøring

Epoxyharpiksmørtlen PCI Durapox® Premium er specielt udviklet til fugning af overflader, hvor udseendet er meget vigtigt, som f.eks. fliser, mosaik og porcellanoto. Til kemikalieresistent og vandtæt lægning og fugning af væg- og gulvbelægninger.

Læs mere

Selvudflydende afretningslag

Den nye afretningsmørtel PCI Novoment® Flow muliggør udlægning i stående stilling på grund  af optimale selvkompakterende udflydning. 

Læs mere

Letvægts mørtel til afretningslag

PCI Novoment® Light giver hurtig og sikker udlægning  af afretningslag selv på statisk kritiske underlag.  

Læs mere

Fuge og glasmosaik I farvemæssig harmoni

Den innovative epoxyharpiksmørtel PCI Durapox® Premium Harmony er specielt udviklet til fugning af flerfarvet glasmosaik på væg og gulv. Det gennemsigtige, næsten usynlige fugemateriale samler lyset og reflekterer gløden fra de omgivende glassten-

Læs mere

Top aktuelle løsninger til byggeriet 2019/20

Løsninger der giver masser af værdi og mening.
De nye produkter møder de højeste krav til kvalitet og arbejdsegenskaber. De er nøje udviklet til specifikke behov og krav i byggeriet. De sikrer sporbarhed i byggeriet og opfylder EN standarder der er nødvendig i dokumentation i kvalitetssikringen. 

Læs mere i brochuren

Fuger efter din smag

De dygtigste kokke bringer harmoni og overraskende smagskompositioner på tallerkenen, hvor de med krydderier og forskellige smage skaber en fantastisk smagsoplevelse. Det er de tanker der er bag de forskellige fugeløsninger som PCI tilbyder. Fugeløsningerne er et vigtigt bidrag til rummet hvor de optisk tilpassede fugefarver sikrer et resultat efter din smag. 

Læs mere i brochuren

PCI - Byggeteknik

Anvendelsesområderne for PCI-produkter inden for byggeteknik er meget mangfoldige. Fælles for dem alle er, at de bidrager til at sikre bygningsværkets uproblematiske funktion i mange år fremover. PCI har i mange år haft succes med dette i Europa.

Læs mere i brochuren

Sikker renovering af kritiske underlag

PCIs afretningssystem til gulve

Istandsættelse og renovering af gulve er et område i vækst. Det er for øjeblikket den vigtigste sektor inden for byggeriet og giver mange udfordringer for alle involverede parter. Målet er at finde skræddersyede løsninger, der virker, og kan implementeres både hurtigt og effektivt.

PCI tilbyder effektive løsninger til renovering af gulve og kritiske underlag, der lever op til netop disse krav.

Læs mere i brochuren

Renovering og vandtætning

Bygninger er udsat for forskellige miljøbelastninger, der kan beskadige konstruktionen. I særdeleshed kan indtrængende fugt medføre adskillige skader. For at udbredre sådanne skader permanent skal der anvendes saneringspudssystemer og supplerende foranstaltninger for at tætne bygningskonstruktionen.

I denne brochure præsenteres forskellige praktiske eksempler på indtrængende fugt i murværk og egnede reparationsforanstaltninger i PCI-systemet.

Læs mere i brochuren

Professionelle løsninger til have- og anlægsgartnere

Professionelle sætter deres lid til PCI – og det med rette. PCI tilbyder førsteklasses produkter og velafprøvede systemer, omfattende service og naturligvis pålidelige løsninger; der er selve fundamentet for en problemfri udførelse. Som specialist i faget arbejder PCI kontinuerligt for at videreudvikle og forbedre produkter, som hjælper have- og anlægsgartnere samt flise- og gulvlæggere med et udføre et godt stykke arbejde. Vores produkter er udelukkende rettet mod professionelle aktører. I denne brochure præsenterer vi vores specialprodukter til have- og landskabsdesign.

Læs mere i brochuren