Top aktuelle løsninger til byggeriet 2019/20

Løsninger der giver masser af værdi og mening.
De nye produkter møder de højeste krav til kvalitet og arbejdsegenskaber. De er nøje udviklet til specifikke behov og krav i byggeriet. De sikrer sporbarhed i byggeriet og opfylder EN standarder der er nødvendig i dokumentation i kvalitetssikringen. 

Læs mere i brochuren

Fuger efter din smag

De dygtigste kokke bringer harmoni og overraskende smagskompositioner på tallerkenen, hvor de med krydderier og forskellige smage skaber en fantastisk smagsoplevelse. Det er de tanker der er bag de forskellige fugeløsninger som PCI tilbyder. Fugeløsningerne er et vigtigt bidrag til rummet hvor de optisk tilpassede fugefarver sikrer et resultat efter din smag. 

Læs mere i brochuren

PCI - Nanocret-serien

Løsninger til vellykket betonreparation og -kosmetik

 

PCI Nanocret-serien tilbyder en passende løsning til vellykkede, holdbare betonreparationer: Det kompakte, alsidige sortiment består af fire perfekt indbyrdes afstemte produkter, som er velegnede til stort set alle anvendelsesområder. 

Læs mere i brochuren

PCI - Byggeteknik

Anvendelsesområderne for PCI-produkter inden for byggeteknik er meget mangfoldige. Fælles for dem alle er, at de bidrager til at sikre bygningsværkets uproblematiske funktion i mange år fremover. PCI har i mange år haft succes med dette i Europa.

Læs mere i brochuren

Den næste generation af fliseprodukter fra PCI!

Byggeriet er mere end nogensinde før underlagt begrænsninger, når det gælder tid og omkostninger, samtidig med at kvalitetskravene er forblevet uændrede eller endda er blevet øget.  Anvendelsesområderne og de fliser, der anvendes, er mere forskelligartede end nogensinde.

De nye produkter PCI Seccoral 2K Rapid, Flexmörtel S2 og PCI Nanofug Premium er nutidens svar på disse udfordringer. Denne nye generation af fliseprodukter er alsidige produkter og kommer til deres ret på kritiske underlag – og særligt når tiden er afgørende. Blandt fordelene er større fleksibilitet i det daglige arbejde og meget sikker fliselægning selv under vanskelige forhold.

Læs mere i brochuren

Keramiske belægninger i svømmebade

Det stigende krav til fritidsaktiviteter gør, at ingeniører, arkitekter og bygherrer tager initiativ til mere utraditionelle bassinformer og badelandskaber. Det forudsætter, at systemopbygningen er omhyggeligt planlagt og udført af erfarne eksperter.

Vores erfaringsgrundlag samt vore tekniske konsulenter står til rådighed for både ingeniører, håndværkere og bygherrer.

Læs mere i brochuren

Tætte og sikre vådrum

Udførselsvejledning for ETA 022 godkendte vådrumssystem

Ved renovering af ældre badeværelser og ved nybyg er det nødvendigt at sikre gulv- og vægkonstruktioner med en vandtæt membran – en vådrumsløsning. Denne tætning skal sikre konstruktionen mod fugtskader og mod vandindsivning til andre konstruktionsdele.

Læs mere i brochuren

Natursten og terrakotta

Lægning og fugning - sikker vedhæftning og ingen misfarvning

Ved lægning af natursten er det nødvendigt at kende egenskaberne hos den naturstenstype, der skal lægges. Materialerne, der anvendes til lægning og fugning, tilpasses de særlige krav for natursten med hensyn til kvalitet og specifikke egenskaber. Derved kan udblomstringer og misfarvninger i vid udstrækning undgås.

Læs mere i brochuren

Injicering af revner og hulrum med PCI Apogel

Revner i beton udgør en risiko for den statiske sikkerhed og letter adgangen for nedbrydende stoffer. En iøvrigt sund beton kan reddes ved injicering.

PCI Apogel injektionsharpiks lukker og limer effektivt revner i beton. Derved genskabes den oprindelige styrke og holdbarheden sikres.

Læs mere i brochuren

Sikker renovering af kritiske underlag

PCIs afretningssystem til gulve

Istandsættelse og renovering af gulve er et område i vækst. Det er for øjeblikket den vigtigste sektor inden for byggeriet og giver mange udfordringer for alle involverede parter. Målet er at finde skræddersyede løsninger, der virker, og kan implementeres både hurtigt og effektivt.

PCI tilbyder effektive løsninger til renovering af gulve og kritiske underlag, der lever op til netop disse krav.

Læs mere i brochuren

Renovering og vandtætning

Bygninger er udsat for forskellige miljøbelastninger, der kan beskadige konstruktionen. I særdeleshed kan indtrængende fugt medføre adskillige skader. For at udbredre sådanne skader permanent skal der anvendes saneringspudssystemer og supplerende foranstaltninger for at tætne bygningskonstruktionen.

I denne brochure præsenteres forskellige praktiske eksempler på indtrængende fugt i murværk og egnede reparationsforanstaltninger i PCI-systemet.

Læs mere i brochuren

Permeabel fuge til naturstensbelægninger

De sidste mange år har det været moderne at anvende belægningsfliser og natursten i haver, indkørsler, på terrasser m.m. Med belægninger og ikke mindst fuger følger problemer med ukrudt og myrer, som man igen kan bruge tid og penge på at få fjernet. PCI har en nem og miljøvenlig løsning på problemet!

PCI Pavifix 1K Extra er et unikt, vandgennemtrænligt fugemateriale, der danner en hård fuge der er modstandsdygtig overfor både ukrudt, myrer, frost, vind og regn. Den hårde fuge tillader samtidig at regnvand kan trænge igennem og ned i underlaget! Fugematerialet PCI Pavifix 1K Extra  kan bruges i private indkørsler, markedspladser, fodgængerzoner, på havestier og terasser.

Professionelle løsninger til have- og anlægsgartnere

Professionelle sætter deres lid til PCI – og det med rette. PCI tilbyder førsteklasses produkter og velafprøvede systemer, omfattende service og naturligvis pålidelige løsninger; der er selve fundamentet for en problemfri udførelse. Som specialist i faget arbejder PCI kontinuerligt for at videreudvikle og forbedre produkter, som hjælper have- og anlægsgartnere samt flise- og gulvlæggere med et udføre et godt stykke arbejde. Vores produkter er udelukkende rettet mod professionelle aktører. I denne brochure præsenterer vi vores specialprodukter til have- og landskabsdesign.

Læs mere i brochuren

PCI - Innovation og tradition

PCI står for innovation og kvalitet og er BASF Construction Chemicals nye paraplyvaremærke for indirekte salg i Europa. Varemærket PCI har sine rødder i Tyskland, hvor det er markedsført som hovedvaremærke for PCI Augsburg GmbH.

Læs mere i brochuren