Nyheder

Du kan købe PCI produkter hos Alice Butik
PCI og THOMSIT forhandles af EMKA KEMI i Danmark

Forbrugs-
kalkulator

Vælg produkt og beregn forbrug

Forhandler-
søgning

Find en passende forhandler i nærheden af dig

PCI – af byggefagfolk for byggefagfolk

Om os
mere end 70 år har PCI Augsburg GmbH været med til at skabe (drømme) opholdsrum og gøre livet mere behageligt for os alle. Vi tilbyder systemløsninger til fliser, natursten og byggeteknologi med vores førende mærke PCI og til gulvteknologi med vores førende mærke THOMSIT. Som en af de førende producenter af byggekemiske produkter har vores virksomhed ikke kun årtiers erfaring i byggebranchen, men også styrken og ydeevnen hos en international virksomhed. Vi støtter vores kunder i deres daglige arbejde med bæredygtige kvalitetsprodukter af høj kvalitet og et omfattende udvalg af services.

Førsteklasses produkter og intelligente systemer
Når det kommer til produktudvikling, fokuserer vi på sikker brug og enkel forarbejdning, samt bæredygtighed og sund livsstil. PCI-produkternes særlige egenskaber som f.eks. temperaturuafhængig hærdning, hurtig indstilling for hurtig fremdrift i byggeriet og gode arbejdsegenskaber giver vores kunder en klar fordel i de planlagte byggeopgaver. Som full-service udbyder dækker PCI alle områder relateret til flise-, naturstens- og byggeteknik med et klart, optimalt afstemt sortiment. Vores intelligente produktsystemer, hvor udvalgte individuelle produkter kombineres fornuftigt med hinanden, giver reel merværdi for planlæggere, entreprenører og slutbrugere.

Omfattende og individuelt serviceudbud
PCI-tjenesterne omfatter ikke kun et produktsortiment af høj kvalitet, men også omfattende service. Vores digitalt tilgængeligtmed en bred vifte af produkt- og træningsvideoer, e-læringsformater og PCI-temaøjne giver praktiske fordele til hverdagens behov. Online systemfinderen hjælper dig med at finde det rigtige system til din applikation hurtigt og nemt. Du kan også bruge vores praktiske forbrugsberegner. Endvidere står vores team tid til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål til produkterne eller ønsker rådgivning om applikationsteknologi.
1150
PROFESIONELLE
300
PRODUKTER
70
ÅRS EKSPERTISE