Viden skaber værdi

Som kunder hos PCI får du sikkerhed for værdiskabende produkter af den allerhøjeste kvalitet - og for byggeprojekter med en optimal totaløkonomi. Men du får mere end det. Du får også adgang til en serviceorganisation, hvor specialiserede konsulenter står klar til at vejlede dig om alle de aspekter af et byggeprojekt, hvor PCI-produkterne spiller en rolle.

Vi vejleder håndværkere, ingeniører, bygningskonstruktører, arketkter, designere og andre, der er involveret i udviklingen, planlægningen og gennemførelsen af et byggeri. Med vores mangeårige erfaring og omfattende vidensbase i ryggen er vi i stand til at bidrage aktivt med knowhow, idéer og konkret vejledning i forbindelse med selv de største projekter som svømmehaller og lign.

Her finder du information og vejledning specielt til professionelle.

Faginformation TIL SAGEN

Lægning af storformat fliser og plader

Til Sagen Nr. 21

Store keramiske fliser skaber et enestående miljø, men hvad skal man være opmærksom på men hensyn til lægning af storformat fliser og plader?

Læs mere om de store krav moderne belægninger stiller til fliselæggeren og fliseprodukterne.

Sikker opbygning af brostensbelægninger

Til Sagen Nr. 23

Bundet/forankret eller ubundet udførelse: en beslutning, der påvirker fugerne.

Læs mere om disse to konstruktionsmetoder samt Vandgennemtrængelige og vandtæt fugning.

Forarbejdning af cementbaseret fugemørtel

Til Sagen Nr. 25

Grundlaget for perfekt fugning er det rigtige værktøj og at den angivne mængde blandevand overholdes. I denne tekniske artikel fortæller vi detaljeret, de ting du skal tage hensyn til lige fra blanding af fugemassen til afvaskning af fugerne.