Velg en region og språk

PCI produkter og produktsystemer

Med de 2 varemærker, PCI og Master Builders Solutions, tilbyder BASF et bredt produktsortiment til forskellige segmenter i byggeindustrien.

PCI har frem for alt ekspertisen når det gælder produkter og komplette systemer til lægning af fliser og tætning i vådrum og svømmehaller, samt projekter med natursten og belægningssten. Endvidere findes PCI produkter til tætning af kældervægge samt renovering af murværk.

Master Builders Solutions tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og systemløsninger til betonreparation, vandtætning og overfladebehandling, epoxy- og polyuretangulve samt additiver til betonindustrien. 

Find produktinformation

I menuen til venstre kan du søge efter specifikke produkter via produktgrupperne eller vha. produktnavnet. 

For hvert produkt findes detaljeret produktinformation såsom teknisk datablad og sikkerhedsdatablad. For mere detaljeret information om Master Builders Solutions produkterne besøg hjemmesiden her.

Download vores apps

Du kan også downloade vores 2 apps for hhv. PCI produkter og Master Builders Solutions produkter til din smartphone eller tablet, så har du altid de seneste tekniske datablade lige ved hånden.

PCI app

Master Builders Solutions app

Har du behov for yderligere hjælp eller information, velkommen til at kontakte vores lokale konsulenter!

Reparationsmørtel på epoxybasis

PCI Aposan®

til svært belastet beton

PCI Aposan®
Produktegenskaber:
  • Epoxyreparationsmørtel. Til renovering af svært belastet beton.
  • MAL-kode: 00-5 (1993).
Anvendelsesområder:
  • Til reparationer af betonflader, - hjørner, -kanter og -fuger.
  • Til reparationer af afskalninger på cement- og beton-gulve, udbedringer af betonelementer, betonrør etc. ind- og udvendig. (grunding med PCI Epoxygrund 390) Fra 2 mm lagtykkelse kan produktet anvendes som gulv opretning.
Farve: Grå
Leveringsform: 5-kg-Spand
Forbrugsberegner
videos:
Dealer Search