Velg en region og språk

PCI produkter og produktsystemer

Med de 2 varemærker, PCI og Master Builders Solutions, tilbyder BASF et bredt produktsortiment til forskellige segmenter i byggeindustrien.

PCI har frem for alt ekspertisen når det gælder produkter og komplette systemer til lægning af fliser og tætning i vådrum og svømmehaller, samt projekter med natursten og belægningssten. Endvidere findes PCI produkter til tætning af kældervægge samt renovering af murværk.

Master Builders Solutions tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og systemløsninger til betonreparation, vandtætning og overfladebehandling, epoxy- og polyuretangulve samt additiver til betonindustrien. 

Find produktinformation

I menuen til venstre kan du søge efter specifikke produkter via produktgrupperne eller vha. produktnavnet. 

For hvert produkt findes detaljeret produktinformation såsom teknisk datablad og sikkerhedsdatablad. For mere detaljeret information om Master Builders Solutions produkterne besøg hjemmesiden her.

Download vores apps

Du kan også downloade vores 2 apps for hhv. PCI produkter og Master Builders Solutions produkter til din smartphone eller tablet, så har du altid de seneste tekniske datablade lige ved hånden.

PCI app

Master Builders Solutions app

Har du behov for yderligere hjælp eller information, velkommen til at kontakte vores lokale konsulenter!

Glasfiberforstærkning

PCI Forstærkningsmåtte GFS

til ilægning i PCI flydespartler

PCI Forstærkningsmåtte GFS
Produktegenskaber:
  • Til forstærkning af flydespartler ved revner i undergulv
  • Glasfiberstrengene løber parralelt i en retning, og er fikseret på en folie der kan trækkes af, efter at måtten er fastklæbet til underlaget over revnen.
  • Let at håndtere og montere inden udlægning af flydespartlen.
Anvendelsesområder:
  • indendørs, gulve
Farve: Hvid, med røde bagsidefilm
Leveringsform: 100-m-Rulle
videos:
Dealer Search