Velg en region og språk
  • PCI Durapox Premium Ny Epoxy fugemørtel gør det legende let at anvende epoxy fuge i badeværelset Den nye epoxyfuge er en ny type epoxyharpiksmørtel. Den er lige så nem at anvende som en mørtelfuge, har en flot homogen overflade og er modstandsdygtig overfor aggressive rengøringsmidler. Den praktiske 2 kg lille beholder er ideel til fugning af fliser på f.eks gulv i brusenichen i private badeværelser. PCI Durapox Premium fås i 15 forskellige farver og som en 5 kg beholder til større overflader. Mere

PCI og Thomsit forhandles af EMKA KEMI i Danmark

De to brands omfatter produkter og løsninger inden for fliselim, betonrenovering, vandtætning samt lim og spartelsystemer til gulve. PCI er en del af den tyske virksomhed BASF.
Gennem EMKA KEMI bliver der sat større fokus på de to brands. Produkterne er målrettet professionelle brugere hvor tid, økonomi, kvalitet og veludført arbejde og dermed kundetilfredshed er afgørende ved valg af løsninger. PCI er blandt de absolut ledende virksomheder og absolut markedsleder i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Temadage - Sikker limning af storformat fliser

Sammen med Davidsen Tømmerhandel afholder PCI temadag om storformatfliser, hvilket kræver særlige limtyper og monteringsmetoder.

Mere

Til sagen: Lægning af storformat fliser og plader

Mere

PCI samarbejder med Zurface: Natursten og terrakotta

Mere

Nye videoer på vores YouTube-side: Vi lægger aktuelle film på PCI Danmarks YouTube side.

Mere

En moderne virksomhed med stolte traditioner

I mere end 60 år har PCI været anerkendt som en af de førende producenter af byggekemikalier. Med PCI’s integration i Construction Chemicals-divisionen under verdens førende kemiske virksomhed BASF, blev det derfor muligt at kombinere en enestående erfaring med den globale koncerns styrke. 

Gennem årtier har PCI manifesteret sig som markedslederen inden for fliseprodukter på de tysktalende markeder. Derudover ligger vores ekspertise i at udvikle innovative byggematerialer og effektiv teknologi til moderne gulvsystemer.