PCI = Viden + Kvalitet

Med PCI’s brede sortiment af mørtler, fliseklæbere og membraner er det nemmere at nå et perfekt resultat. Også i længden.

Ud over innovative kvalitetsprodukter tilbyder vi knowhow og mere end 60 års erfaring. Tilsammen gør det os til den perfekte partner for arkitekter, byggerådgivere, håndværkere, havearkitekter, anlægsgartnere og andre professionelle aktører i bygge- og anlægsbranchen.

Brug menuen til at læse mere om vores virksomhed, vores produkter og vores services.

Nu får du også adgang til hele Master Builders Solutions portefølje

Vi er glade for, at kunne fortælle at PCI og Master Builders Solutions i Danmark fra den 1. juni vil blive solgt gennem samme salgsorganisation. Det betyder at du nu vil få adgang til den omfattende portefølje af Master Builders Solutions produkter og løsninger til betonreparation, vandtætning, fugefrie gulve og additiver til betonindustrien. 

Det brede sortiment af PCI fliseklæbere og membraner til vådrum og svømmehalller samt løsninger til tætning af kældervægge og sanering af murværk vil fortsat være til rådighed. Derimod vil en del PCI produkter til bl.a. betonreparation blive erstattet af Master Builders Solutions produkter.

Klik her for at få et overblik over hvilke PCI produkter som skifter navn.

 

Det omfattende produktsortiment fra både PCI og Master Builders Solutions med bæredygtige løsninger til nybyggeri og vedligeholdelse, reparation og renovering af eksisterende strukturer gør det os til den perfekte partner for arkitekter, rådgivere, håndværkere, havearkitekter, anlægsgartnere og andre professionelle aktører i bygge- og anlægsbranchen - uanset byggeprojekt. 

Information om PCI produkter til fliselægning, vådrum, tætning af kælderydervægge og sanering af murværk vil fortsat være at finde her på PCI hjemmesiden (under produkter). 

For information om produkter til betonreparation, overfladebehandling, epoxy og polyuretangulve samt tilsætningsstoffer til beton besøg Master Builders Solutions hjemmesiden.