PCI = Viden + Kvalitet

Med PCI’s brede sortiment af mørtler, fliseklæbere og membraner er det nemmere at nå et perfekt resultat. Også i længden.

Ud over innovative kvalitetsprodukter tilbyder vi knowhow og mere end 60 års erfaring. Tilsammen gør det os til den perfekte partner for arkitekter, byggerådgivere, håndværkere, havearkitekter, anlægsgartnere og andre professionelle aktører i bygge- og anlægsbranchen.

Brug menuen til at læse mere om vores virksomhed, vores produkter og vores services.

PCI Danmark indgå i Master Builder Solutions Danmark

Vi er glade for, at kunne fortælle at PCI Danmark fra den 1. juni vil indgå i Master Builders Solutions Danmark. Master Builders Solutions er BASF’s globale varemærke med løsninger indenfor betonreparation, vandtætning, fugefri gulve og additiver til betonindustrien. Master Builders Solutions forstærkes nu også med ekspertise og produkter til fliseområdet og PCI’s brede sortiment af fliseklæbere,  membraner til vådrum og svømmehalller samt løsninger til tætning af kælderydervægge og sanering af murværk. Med Master Master Builders Solutions omfattende produktsortiment af bæredygtige løsninger til nybyggeri og vedligeholdelse, reparation og renovering af eksisterende strukturer gør det os til den perfekte partner for arkitekter, byggerådgivere, håndværkere, havearkitekter, anlægsgartnere og andre professionelle aktører i bygge- og anlægsbranchen - uanset byggeprojekt. 

Information om PCI produkter til fliselægning, vådrum, tætning af kælderydervægge og sanering af murværk vil fortsat være at finde her på PCI hjemmesiden (under produkter). 

For information om produkter til betonreparation, overfladebehandling, epoxy og polyuretangulve samt tilsætningsstoffer til beton besøg Master Builders Solutions hjemmesiden.